• 807
    uzun bir aradan sonra bir deplasman maçına gittim. tabi deplasman tribününe bilet bulmak ne mümkün, bir kaç tanıdık vasıtadıyla karagümrük tarafından bulduk bilet. ulan maça gidiyoruz bunların içinde de maç izlenmez vs derken karagümrük külübünün batı 403'ü tamamen galatasaraylılara ayırdığını öğrendim. rahat rahat bağıra çağıra izledik maçı neyse ki.

    maçta bizim adımıza olumlu 1-2 şey vardı. tabi ki ilki barış alper yılmaz. inanılmaz bir maç oynadı. yine de bir konuda eleştirmem lazım, kanatta sırtın dönük top almaya çalışma barış kardeşim. senin olayın bu değil, ne kadar bunu denediyse top kaybı yaptı, ne kadar da rakini karşısına aldıysa hepsinde hallaç pamuğu gibi attı herkesi.

    ikinci olumlu şey de mertens vakası. bu adam gerçekten bir vaka. herkesin eli ayağı titrerken sürekli takımı sakin olmaları konusunda telkin etmeye çalıştı, yetmedi presine mücadelesine devam etti, yetmedi attırdı, o bile yetmedi bir de attı. muazzam bir maç çıkardı.

    açıkçası başka da olumlu konuşacağımız durum yoktu. abdulkerim felakat bir maç çıkardi. icardi neredeyse tüm maç sadece durdu, ziyech biraz çabaladı ama yetersizdi. ha bir de olumlu olarak kerem demirbay'ı sayabilirim. pas hataları vs oldu ama özellikle ilk yarı da sorumluluk alan 1-2 isimden biriydi. sinmedi, kaçmadı.

    sonuçta çok zorlu bir maç oynadık ve biraz da şansın yardımıyla kazanıp derbiye kitlenmiş durumdayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın