resim
Barış Alper Yılmaz
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 4749
    demek ki avrupa'ya gitmeden de gelişebiliyormuşsun. avrupa'ya gidenlerin çoğu yerinde sayıyor. yerinde sayamayanlar türkiye'ye geri dönüyor. bu ezbere klişeden de kurtulmanın zamanı geldi. galatasaray gibi bir takımın 11 oyuncusu olabilmek için çaba göstermek de sizi iter, motive eder. barış'taki gelişimi görünce bazen gözlerime inanamıyorum. oyuncu aç, taraftar aç. birbirimizi çok iyi anlıyoruz. ben bu adamın mantalitesinde türk oyuncu tanımadım gerçekten.

    barış alper de bir gün avrupa'ya gidecektir. ama doğru zamanda doğru kulübe. bakınız 18'inde buralardan ayrılanlardan ozan kabak hoffenheim topçusu olabildi, enes ünal anca premier ligin isimsiz bir takımına kendini atabildi. bunlar iyi olanları. çağlar'ı, merih'i, cengiz'i bitti bile. çünkü futbolu kafada bitirdiler. motivasyonları kalmadı. galatasaray da başarı baskısı olan bir kulüp olarak gelişmek isteyen her futbolcu için bulunmaz bir nimet. sen yeter ki rekabetçi ol. galatasaray doğru adres.

    sevgili barış alper; 1 sezonun daha var, sakın acele etme. milli takım turnuvanı oyna, şampiyonlar liginde oyna, beşinci yıldızı tak, galatasaray'a boey'in rekorunu kırdırıp öyle veda et. ama şu 6 ayda başardıklarını unutma. bu galatasaray'ı unutma. allah yolunu hep açık etsin kardeşim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın