resim
Kévin Gameiro
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:37
Boy:1.72
Uyruk:Fransa
  • 3
    biz bir açıdan şanslı bir nesiliz, yıllardır cm'den** futbolcu keşfedip onun birkaç sene sonra büyük bir yıldız olarak dünya kupası'nda, şampiyonlar ligi'nde oynaması izlerken koltuğumuza yaslanıp "herkesten önce ben keşfettim bunu" diyebiliyoruz, sanki yıllar boyunca yaptığımız scouting faaliyetleri sonucunda, bir kenar mahallede top oynarken bulmuşuz gibi onu.

    benim için de kevin gameiro o oyunculardan, ama onu ilginç kılan bir yanı var: derinliğiyle, geleceğe dönük futbolcu hareketleriyle pek de ün yapmamış olan bir oyunda, fifa 2008'de keşfetmiştim onu. oyundaki takımım colchester united*, gerçek hayattaki gibi meteliğe kurşun atmaktadır. ancak teddy sheringham futbol dünyasını hayrete düşürecek bir kararla, henüz 43 yaşındayken futbolu bırakınca, acil bir forvete ihtiyaç duyar takım. bunun üzerine bedava forvet ararken bu isme denk gelirim. fiziği çok zayıf olmasına rağmen son vuruşları ve hızı inanılmaz olan gameiro da beni mahcup etmez, önce championship, ardından premier league'de açık ara gol kralı olur, overall'ı 99 olur vs.

    yolu açık olsun, ileride adını bolca duyacağız umarım. ayrıca bu entry ile kendisi hakkında türkiye'de yazılmış ilk romantik yazıyı da yazmış olmanın gururunu yaşadığımı eklemek isterim*.
App Store'dan indirin Google Play'den alın