• 19
    dursun başkan ile erden timur arasında sorunun uzaktan yakından bu işle alakası olmadığına dair emin olduğum konu.

    erden timur fazla naif ve iyi niyetli bir insan. zaten şu anda kırgınlıklarının büyük kısmı buradan oluşuyor. bundan 2 yıl önce diğerini öneren erden timur, şu anda dursun başkanı çok daha iyi anlamıştır.

    bugün çıkıp nef bu projeyi ele alsa ve yapsa, eminim kazanacağımızın daha da üstünde para kazanırız. hatta eksik çıkarsa erden timur cebinden bile öder. ama işin sonunda galatasaray klikleri ne derler, onu da fıkra ile anlatalım.

    https://www.youtube.com/watch?v=EtDub4weC0o

    daha geçenlerde ne dedi süheyl batum, metrekaresi 10 bin dolar.
    kimden duydun, nereden pay biçtin? kulağına sportif a.ş.'de görevlendirmeyi düşündüğü, geçmişte o kişiye güvenilmediği için bu konuda red yiyen kişi mi söyledi acaba?

    ne diyor erden timur? lansman yapacağız, ön satış yapacağız... daha ön satışın sonunda, başlayacak bu klikler... 'ucuza satıyorsunuz, peşkeş çekiyorsunuz...' şu an belki 1 kırıldıysa, 10 kıracaklar erden timur'u.

    hadi diyelim bunu da anladılar, bu sefer adam diyor ki 1.1 milyar dolarlık gelir var orada... yani erden timur en iyi ihtimalle yine töhmet altında...

    dursun başkanın en büyük hatası, erden timur'un yaşadığı kırgınlık her ne ise onu çözememek oldu. tahminen yönetim kurulundaki bazı isimleri istemiyordu, ama dursun başkan da bunun için bir şey yapmadı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın