• 14
    (bkz: #3913487)

    şampiyonluk yolunda havayı bozmamak için üstü kapalı bazı şeyler karalamıştım bu proje ve diğerleri hakkında. madem su bulandı ben de açık açık fikrimi belirteyim.

    öncelikle özet geçiyorum: paralar nerede kardeşim?

    riva’yı sattınız ki bugün florya için ne konuşuluyorsa hemen hemen aynıları riva için konuşuluyordu. o zaman da galatasaray kurtuluyordu, farkı açıyordu adeta bayern oluyordu. bugün konuşulan bu projeyi de riva’ya adeta meze niyetine ekletip elden çıkarmıştınız. allah’tan kemerburgaz’daki maden ocağı ayak diretti de mustafa cengiz resmen p…venklerin elinden kurtardı florya’yı.

    mecidiyeköy’deki binayı sattınız ki burayı sözde otel yapıp kendisi kiralayacaktı dursun özbek. o parayı hadi florya’nın geri kalanını almak için kullandınız diyeceğim ama ona da kredi çekip kullanmışsınız! ya hadi krediyi de buradan gelen parayla ödediniz diyelim.

    kemerburgaz’ın projesiyle şu andaki halinin arasında dağlar kadar fark var. 6 sahalı planlanan yapıyı derme çatma 2 sahayla açmaya çalışıp onu da 2 senedir başaramıyorsunuz. burasını yapamadığınız için florya’da hareket de edemiyorsunuz. belki de bunu bilinçli yaptınız!

    peki kardeşim soruyorum şimdi:

    riva’dan gelen paralar nerede?
    uefa’dan gelen gelirler nerede?
    tribün gelirleri nerede?
    bankalar birliğinden çıkacağız diye devre arası transfer yapmadığınız sacha boey’in 30 kağıdı nerede?
    hayvan gibi forma satılıyor, forma bulunamıyor. mağazacılık gelirleri nerede?

    yetkiyi size erden timur aldı! o da biz yapacağız galatasaray olarak diyerek aldı! seçim muhabbetine nasılsa yeniden seçiliriz bu da bize yetkiyi doğal olarak verir diye düşünüyorsanız genel kurulun tokadını yeniden yersiniz ve yiyeceksiniz!

    yeter artık bu son mal varlığımız! başka yok bunu çok iyi anlamamız lazım.

    mevcut hükumet sevemeyeceği eşeğe ot vermez! riva’da nasıl 1. ile 2. anlaşıp bizi ayakta öptüler? tekrar aynı şeyi yaşamayalım artık!
App Store'dan indirin Google Play'den alın