aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Semih Şentürk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Fenerbahçe U19
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 250
    galatasaray'da oynamasina sonuna kadar karsi oldugum futbolucudur. her nasil ki fenerbahce'nin futbolun ruhuna ters dusecek transfer hamlelerini elestiriyorsam tam tersini de elestirmeliyim tabii ki. emre belozgolu transferi degil demek istedigim cunku onun transferinde sartlar daha farkliydi (bkz: #334508). ancak fenerbahce'nin hakan sukur, fatih terim, arda turan gibi isimleri transfer etmek istemesi ve 'ne var bunda, profesyonel olalim' anlaminda aciklamalarina hep sinir olmusumdur. bir galatasarayli olarak degil, bir futbol hatta sporsever olarak. bugun en kapitalist futbol piyasasi takimlarinda bile futbolcular aidiyet duygusuyla futbollarini oynadiklarinda; hem taraftar icin hem de takim icin zevk alinan ve basarilarin geldigi bir ortam olusturuluyor.
    galatasaray'in semih'i transfer etme olasiligini semih'in futbolculugu uzerinden elestirmem, ki zaten semih futboluyla takdir ettigim bir oyuncudur ancak istemiyorum arkadas! fenerbahceliyim diye bas bas bagirmis bir adamin galatasaray'a gelip, abuk subuk laflarla taraftarin gozunu boyayacak roportajlar verip, kafasina 'tek buyuk galatasaray' yazan sapka takmasini istemiyorum. daha kendi altyapisindan cikmis, kaptanligini yapan oz evladina nasil davranacagini bilmeyen taraftarin, yillarca fenerliligini anlatip, sari-lacivert renklere asik oldugunu soyleyen futbolcuyu sari kirmizili tribunlere cagirip bagrina basmasini gormek istemiyorum!
    semih umarim yurt disinda bir takimda oynar. cok da basarili olur insallah. ulke sinirlari icinde ise fenerbahce'ye gitmiyorsa, galatasaray'a da gelmesin de nereye giderse gitsin, kimi kandirmasi gerekiyorsa, menajerleri ve gittigi takimin yoneticileri tarafindan kendisine verilen replikleri okusun ve kandirsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın