• 510
    aziz yıldırım'ın oyununa gelerek kaçan şampiyonluğu unutmuş, tek büyük fenerbahçe* rüyasına inanmaya başlamışlardır. neymiş efendim galatasarayı, beşiktaşı, bursayı vs. renkten renge sokmuşlar, herkes fenerbahçe'ye karşı birlik olmuşmuş... eğer türkiye'de fenerbahçe'nin şampiyon olmasını fenerbahçelilerden başka kimse istemiyorsa bunun tek sorumlusu antipatik fenerbahçe yönetimidir.
    renkten renge girmeye gelince, stattaki 55 bin fenerbahçeli dakika 92'de beşiktaş'ın golüyle şampiyon olmadı mı(!).* bursaspor ali sami yen'e geldiğinde damarlarında akan kırmızı kanın yanına sarı eklenmedi mi? siz bu kadar taraftarsınız, siz bu kadar dürüstsünüz.

    ama doğru, dürüst olmak işinize gelir mi... dürüst olmaya kalkarsak galatasaray karşısında beliniz bükülür, diz çökersiniz.*

    büyüklük söz ile olmaz, icraat ile olur. üstelik büyüklük kabul ettirilir, ben büyüğüm demekle olmaz. hele ki tek büyüğüm demekle hiç olmaz. biz avrupayı fethettiğimizde, ligi 4 sene domine ettiğimizde çıkıp diyebildiniz mi galatasaray bizden daha büyük diye? şimdi ne yaptın ki bunu iddia ediyorsun.*

    her şeyi geçtim, sen galatasaray'dan fazla ne yaptın ki galatasaray'dan büyük olasın. beşiktaş'tan daha fazla ne yaptın ki beşiktaş'tan daha büyük olasın. avrupa'yı geçtim, türkiye'de kupa alamıyorsun ulan sen kimsin diye sorarlar adama.

    işte ancak; aziz yıldırım fenerbahçe taraftarını, fenerbahçe taraftarı da kendisini kandırır. biz de sadece güleriz.

    ama artık gülmüyorum, acıyorum...
App Store'dan indirin Google Play'den alın