• 18
    klinik vaka olduğunu düşündüğüm kişi.

    bu arkadaş sanırım 4-5 sene önce futbolarena youtube kanalında sinan yılmaz ile program yapardı ve tüm anadolu maçlarını konuşurlardı, severek de izlerdim. objektif duruşu sebebiyle kendisini takibe almıştım, bazı sitelerde iddaa tahminleri falan da paylaşırdı hatta. sonra yaklaşık 3 sene önce twitter'da deliye vurmaya başladıktan sonra takipten çıktım. hatta sinan yılmaz'a da twitter'dan "arkadaşındır veya muhabbetin vardır ama uyar, yoldan çıkıyor; iyice fanatikleşmeye başladı" gibisine bir şey dedim; sağ olsun sinan bey de buna benzer bir kaç uyarıyı kendisinin de yaptığını ama yine de bu tarz twitlerine devam ettiğini söyledi.(bunu açıklamam ne kadar doğru bilemedim, sonuçta sinan bey ve benim aramdaki bir konuşma)

    bu sene başında spor toto süper lig'inin resmi olmayan ama resmi hesabından daha iyi çalışan hesap meğer bu arkadaşın hesabıymış. artık ligin resmi hesabı olmasından ve kendi hesabının da başına bir iş gelmesinden dolayı stsl hesabını şahsi hesabına çevirdi ve tik aldı. şahsi hesaba çevirdikten sonra onu da takipten çıktım.

    etkileşim için bu tarz twitler attığı düşünüyorum; çünkü bir insan bile isteye bu kadar kör olamaz. eğer bile isteye bu kadar ise o zaman tanımdaki gibi klinik vaka haline gelmiştir.

    ahmet ercanlar gibi tiplerin nasıl çalıştığını hepimiz biliyoruz zaten ama bu arkadaş hem onu olamamış hem objektif olamamış bir oraya bir buraya derken şimdi kendisine avrupa yakası burhan gibi 'ben de sizdenim, ben de nişantaşı çocuğuyum' diyerek alan açmaya çalışıyor gibi geliyor.

    rıdvan bey'in twitter'dan tek beklentisinin, bana küfür etsinler mahkemeye vereyim, tazminat alayım, etkileşim versinler twitter paramı yatırsın olduğunu düşünüyorum. o yüzden etkileşim vermeyin, görüp dayanamıyorsanız basın engeli geçin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın