• 139
    sezonun bitimine 3-4 hafta kalmışken sürekli ortamı germeye çalışan kişi.

    öyle veya böyle aday olacaksın, bu takıma da gönül vermişsin ama yapma etme lütfen. geçen hafta full seni ve ithamlarını konuştuk, sivas maçını unuttuk. allah'tan kaza olmadı o maçı geçtik. bu hafta işi futbol takımı ile ilgili projelerine de getirmiş. drogba, ünal aysal ıvır zıvır.

    süheyl bey lütfen, şu güzel ortamı bozma. bu takımın, bu camianın bir kültürü var. takım 1 maç daha alsa şampiyon olacak sen taşları birbirine vurma derdindesin.

    senin projelerinin, planlarının hiçbiri bu sezonki şampiyonluktan önemli değil. çok kaşıma ortalığı, rahat bırak insanları. 2 hafta sonra ne diyeceksen de be adam!

    edit: kendisi hür demokrasi içinde elbette aday olur. mesele neden aday olduğu değil zaten. okuduğunu anlama kavramı ilkokul 2'de öğretiliyor. insanları cahil, demokrasiden anlamaz olarak adletmek asıl cahillik. seçime az kalmış, konuşması doğalmış. doğal tabii de adam seçimi kazanmak için değil mevcut başkanı aşağı çekmek için konuşuyor. çıksın ne yapacağını anlatsın bir şey diyen yok. futbol takımının önünde 10 günlük final varken ortamı bulandırmak başkan adayının işi değil; hepsi bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın