• 569
    olayın depremle ne alakası var anlamadım. bir yanda katliam var, bir yanda trajedi var ancak bir yanda da riyakarlık ve yalamacılık var.
    bana göre milyon üzerinde insan ölmüş, bir o kadarı sahipsiz kalmış ama bunun hatayspor ile ne ilgisi var anlamadım. geçen sene yaşanan katliamda hatayspor'un herkes arkasında durdu. volkan ağladı, biz ağladık. oyuncusu ve teknik sorumlusu öldü biz de öldük. ancak bu demek değildir ki hatayspor bu olaylar sonucu uzun yıllar ligde kalsın. borcu mu var? 1 senede mi olmuş o borç? bu sene yayın geliri, galibiyet primi almadılar mı? oyuncu satsaydın arkadaş. o zaman kendi yağında kavrulsaydın. ben bu sene düşeceğim ancak gelecek sene daha iyi ve diri lige çıkacağım deseydin. planlama ve programlamanı ona göre yapsaydın. kimse senin borcunu harcını ödemek zorunda değil. oyuncular para almıyorsa bana ne. tff onu istemiş bunu istemiş diye haber yapılıyor. koca sene neredeydi bu haberler? yeni mi istedi para misal? kaldı ki tff bir yerden emir gelmeden adım atamaz. hele ki böyle bir durumda imkanı yok adım atamaz.
    burada bunları yazarken bile aklıma giden canlar geliyor. ancak sportif olarak ikisi çok ayrı bir yerde. yani deprem oldu hatay düştü denemez. bunun olacağı belliydi zaten. geçen sene de düşeceklerdi. ben hatay halkını tenzih ediyorum ancak yönetimsel olarak hiç de masum değiller.
    billong'u unutmadım mesela.
    yallah amatöre.
App Store'dan indirin Google Play'den alın