resim
Christoph Paul Daum
Görev:---
Doğum:24.10.1953
Ölüm:25.08.2024 (70)
Uyruk:Almanya
  • 251
    bir başkanın kuklası olmayı 2 kez kabul ettiği için türk futbolundan uzaklaşmasına cok sevinecegim teknik adamdır. *

    bir hoca düşünün, takımın başına geciyor, ancak başka istedigini istedigi zaman takıma alıyor, daha sonra son saniyede kacan bir şampiyonluk icin başkanın ilk hedefi gene hoca oluyor ve o hocayı kovuyor. buraya kadar normal sayılabilir her şey.

    ancak bu başkan, kendisine diklenen biri başarılı * diğeri ise başarısız * 2 hocayı da kovaladıktan sonra, kuklasını özlemeye başlıyor ve tekrar yanına çağırıyor. işte o hoca, adeta bir fino köpeği gibi yalana yalana tekrar geliyor başkanının yanına, hem de 1001 yalakalıkla. neler mi oluyor sonra ?

    başkanın transferleri yapılıyor. başkanın sözleşme sorunu yaşadığı takım kaptanlarından biri , başkanın emriyle takımdan uzaklaştırılıyor. düşünün ki, bu oyuncu, en son avrupa şampiyonasının en kritik adamlarından biriydi, ancak başkan korkusundan, berabere giden maöların 80. dakikalarında bile düşünülmüyor, düşünülemiyor hoca tarafından. cünkü hoca biliyor, aslında hoca olan o değil, o sadece para aktarılan isviçre bankalarından biri.. maşa yani..

    fenerbahce'de yaşadığın 2 hezimetin bize verdiği keyfe ragmen, git artık daum. git ki, belki senin yerine, fbli de olsa değerli ve karakterli insanlardan biri gelir o camianın başına, gerci bu başkanla anlaşmaları neredeyse imkansız ama ...
App Store'dan indirin Google Play'den alın