• 8154
    gerçekleri kabullenmeyip illa haksız yere şampiyon olacağım diye direttiği için elindekini de kaybeden, itibarı falan kalmayan rezil takım.

    sezonun ikinci yarısı başlarken fenerbahçe hem türkiye kupasında gidiyordu hem konferans liginde hem süper kupa finalinde hem de lig yarışında. ancak bu hazımsız takım lig yarışında ikinci olacağı kaderi kabullenmediği için fıtratında olan (olmayan değil) işlere girişti. zorla penaltılarla, yatan rakiplerle, verilmeyen kartlarla yarışta tutundurulduğu için illa şampiyon olacağım moduna girdi. türkiye kupasını umursamadı, rezil bir şekilde elendi ve emre gibi ileride kullanabilecekleri bir cevher ile manevi olarak yollarını ayırdı. lige tutunmak için süper kupa finaline çıkmadı. halbuki rakip galatasaray bile olsa sonucu sürpriz her şey olabilecek bir maçtı. şov yapmaya kalktı rezil rüsva oldu. urfa şehrine ayıp etti. oradaki taraftarları, çocukları galatasaray’a göndermiş oldu. konferans maçına lige tutunmak için dandik kadro ile çıktı rezil rüsva bir şekilde elendi. 3 maç sonra avrupa kupası alma şansın vardı. ama yok onlar illa lige tutunacağım diye avrupa kupasını bıraktı. lige geldik. sanki ligde mükemmel oynuyormuş gibi yine dandik bir oyunla sivas’ta puan bıraktı.

    tüm bu süreçlerde galatasaray, ensesinde haksızlıkla da olsa fenerbahçe bulunduğu için her maçta aşırı efor sarf etti. kırılmadık rekor bırakmadı. tarihe geçecek efsanevi bir şampiyonluğa daha çok çok yakın. yeni jenerasyonları da kazandı. fenerbahçe zamanında ligden kopsaydı galatasaray da elbet güvenli puan farkından dolayı bir yerlerde tökezlerdi. fenerbahçe’nin saha dışı oyunlarla lig yarışında kalma sevdası her yerden rezil bir şekilde elenmesine sebep oldu. galatasaray’ın da çılgın atmasına sebep oldu. ibretlik resmen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın