• 731
    müthiş maç, keyifli ve güzel futbol, bol gol ve fenerbahçe yancısı sivasspor-bülent uygun-ali şaşal'a hak ettikleri türden yaptığımız muameleyle beni keyiflendiren ve orgazm ettiren maç.

    sahada şampiyonluk modunu açmış ve şampiyonluğunun resmileşmesi için dakikaları sayan bir takım vardı. o kadar iştahlı, o kadar arzulu oynadık ki her dakikasından ben keyif aldım. zaten galibiyetlerden, rekorlardan, 6-1'lik skorlardan beni çok daha mutlu eden bir şey varsa, o da takımın birbiri için oynuyor, her topa saldırıyor, kaç farklı önde olursak olalım ve maçın kaçıncı dakikası olursa olsun 0-0'mışçasına oynuyor olması. bunu hiçbir futbolcuya talimatla, parayla yaptıramazsınız. fakat galatasaray, bir amaç uğrunda birleşmiş, bütünleşmiş ve bu da maçın her dakikasında sahaya yansıyor.

    barış alper'in asistleri, ziyech'in futbol oynamaktan keyif alan hali, 37'lik mertens'in 90 dakika her top için kendini hırpalaması, köhn'ün bindirmeleri, lucas'ın hat kıran dikine pasları, nelsson-abdülkerim'in dönen her topu alıp atağı yenilemeleri ve elbette mauro icardi'nin her an aklıyla oynayarak zeka kokan gölge asistleri ve golleri... bu takımın güzelliğini anlatmaya kelimeler yetmiyor.

    okan hocam'a yarattığı bu şaheser için ne kadar teşekkür etsek az.
    seviyoruz seni aslan hocam!

    (bkz: bu takım bu sene söke söke şampiyon)
App Store'dan indirin Google Play'den alın