resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 6366
    37 yasindayim burada benden buyuk abilerim kardeslerim vardir onlar icin ali koc uzerinden birseyler soylemek istiyorum. yaklasik 17 yildir profesyonel hayatda calisiyorum. iki farkli ulkede 20ye yakin milletden adamla calistim. daha bugune kadar bir defa gormedim ki hak yiyen birisinin gun sonunda mutlu oldugunu. ister tanri deyin ister karma diyin isterseniz enerji deyin. ben inancsiz bir insan olarak karma diyorum. bu hayatin basit bir matematigi var arkadaslar eger siz yeterince iyiseniz ve yaptiginiz iste dogru ise ne yaparsaniz yapin gun sonunda istediginize kavusuyorsunuz. gerceklerin nasil er yada gec gun yuzune cikma gibi bir ozelligi varsa iyilerde gun sonunda mutlaka kazaniyorlar. kazanmasalar bile onlara o yolda kotuluk yapmis, komplo kurmus herkes gun sonunda cezasini takir takir oduyor.

    ali bey zamaninda koc sistemde cok aglar aldi, yetmedi bu emperyalist duzende milletin fakir fukaranin cok haklarini yedi, yetmedi bunlar ki birde futbolda millete salca olayim dedi. bu adamlarin sabahdan aksama kadar verdikleri emekleri masa basi oyunlarla, hakem ittirmeleriyle, twitlerle hallederim dedi ama bukadar negatif enerjinin sonucunu kendisi iyi hesaplayamadi. inanin yarin ancellotiyi vini jr ile getirsin yine sampiyon olamaz. cunku uzerlerinde cok ah var.

    evrende enerji sabit hepimize bir sekilde dagiliyor sen kalkar cakallik yapar o enerjiyi haksiz yere gasp etmeye kalkarsan u19 ile ciktigin macda ilk disari cikacak topta sahadan ayrilmadan 1tane sana gol atarlar. hala kalkip konusursan konferedasyonda penaltilarla goturdugun sezonun en kotu penaltilarini atarsin falan.

    oyuzden siz siz olun hak yiyip daha sonra gak guk demeyin arkadaslar. yoksa sonunuz bursada gol haberimi var husranlari olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın