• 4
    ilk yarı 47-53 üstünlüğümüzle sonuçlandı.

    farkı çift hanelere çıkarmışken yakup sekizkök'ün rezil 5 tercihleri ve prepelic, halilovic, samet geyik gibi oyuncular yüzünden fark tek hanede.

    yakup sekizkök eğer miralem halilovic'i 5, samet geyik'i 4 ve klemen prepelic-buğrahan tuncer 2'lisini birlikte oynatma ısrarına devam ederse maçı verebiliriz. rakip zaten kısa 5'le oynarken adamlara "gel bize güle oynaya sayı at" diyoruz.

    hızlı hücum sayılarında tofaş'ın 17-2 üstünlüğü var. ortalama zekaya sahip bir basketbolcu rakip hızlı hücuma çıkarken faul hakkı varsa faul yapar ve hızlı hücumu keser. bizim takım ise rakip hızlı hücuma çıktığında faul yapmak yerine öküzün trene baktığı gibi izliyor. en temel basketbol bilgisinden bile yoksunlar.

    ilk yarı boyunca 8 faul yaptık. bunların 5'ini atış halindeki adama, 1'ini de sportmenlik dışı faul olarak yaptık. skorerleri gününde olmayan rakibe yaptığımız salakça faullere beleş sayı veriyoruz.

    klemen prepelic, miralem halilovic, samet geyik 3'lüsünden herhangi biri sahada olmayı hak etmiyor. tofaş'ta oynasalar tofaş'a bu kadar katkı vermezler, maçı sabote ediyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın