• 915
    bir şeyleri iddia edip, bu iddiaların altını da doldurmasına rağmen eleştirilen gazeteci.

    dursun özbek'in yapabilecekleri konusundaki uyarı ve iddiaları için dursun özbek'e cevap hakkı doğmuştur. biz bu mecrada fenerli bir sürü delinin boş atıp tuttuğu, cevap vermeye değmeyecek şeyler iddia etmelerine şahit olduk ve onlarla dalga geçtik. bu konu öyle bir konu mu? değil.

    halihazırda tecrübe ettiğimiz şeylerin tekrar olma ihtimali konusunda bir iddia ortaya atılırsa ki bu iddia galatasaraylı ve medyada hala idare eder bir saygınlığa sahip olan birinden geliyorsa, o iddia cevap verilmesi zorunlu bir iddiaya dönüşür.

    sizi bilmiyorum ama dursun özbek benim babamın oğlu değil. kulüp adına yaptığı iyi şeyler zaten olması gereken şeyler. bunların desteklenmesi veya alkışlanması doğruysa, yaptığı kötü şeylerin de eleştirilip sorgulanması lazım. ve bu iddialara cevap vermesi lazım. bu sefer arkasını toplayacak bir mustafa cengiz'imiz olmayacak zira.

    bazı arkadaşların bizim kulübün yapısını fenerbahçe'ymiş gibi davranması garibime gidiyor. bizim için aslolan galatasaray'dır. ne bir başkan, ne bir teknik adam, ne de bir futbolcu galatasaray'ın önüne geçebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın