• 162
    sivasspor bu sezon hatta gectigimiz bir kac sezon izlediyseniz biliyorsunuzdur; asla orta sahada pres yapan, ön alanda fazla adamla top kapma maksatlı bir kurgu yapan ve topla pas yapip ona göre atak yönlendiren bir ekip değil.
    sivas tamamen çok adamla geride bekleyen, hizli kanat ve santrforlara uzun top atan ve bu sekilde maçta skor alan bir ekip.
    peki bu ne demek? şu demek: sivas teknik ekibine galatasaray kadrosunda kimi istersiniz diye sorsak ilk tercihleri kerem aktürkoğlu olacaktir... kerem tam da onların istediği yerde top kaybi yapan ve uzun top atan oyuncularinin ekmeğine yağ sürecek bir oyuncu şu andaki formuyla maalesef.
    berkan da pas ve oyun hızı konusunda sıkıntıli... peki ne yapılmalı mertens oynamaması senaryosunda?
    bence zaha düşünülmeli icardi'nin arkasında. hatta zaha ve ziyech ikilisi değişmeli şekilde deplase bir oyun kurgulayabilirler. bir zaha bir ziyech ortaya sallanabilir. diğeri kanatta kalabilir. baris alper de bu kaosa katkida bulunmaktan mutluluk duyacaktır. yeter ki berkan ve kerem akt. gibi top kaybetme potansiyeli oyunculari bu maçta ilk 11 yapmayalim. yetenekli çunku uzun pas ve gol yollarinda sivas ekibi... topu tutmaliyiz ileride olabildiğince.
App Store'dan indirin Google Play'den alın