• 100
    eşref hamamcıoğlu ile hiç bir şekilde alakası olmayan aday.

    kendisine oy vermem çünkü başlanan işlerin ve projelerin erden timur’un içinde bulunduğu ekiple tamamına erdirilmesi gerekiyor. iyi hukukçuluk kulüp başkanlığı için uygun bir profil değil.

    ama bu kendisinin iyi galatasaraylı ve iyi bir hukukçu olduğu gerçeğini değiştirmez. geçmişte üstünde yaratılan bütün baskı ve tepkiye rağmen galatasaray lehine yüksek sesle direnmiş ve dik durmuştur. bunu yaparken akademik ve siyasi hayatta ne kaybederim hesabı yapmamıştır. fener yalakası bütün sözde hukukçulara “ siz hepiniz, ben tek” diyebilmiştir. galatasaray üniversitesi ile arasına mesafe koyabilmiş olması statükodan ayrıştırmıştır kendisini ki bu yüzden de severim kendisini.

    başkanlığa adaylığını “galatasaray’ın akp’ye yakınlaşmış” olduğu endişesinden olduğunu zannediyorum. listesindeki siyasal isimler bunu doğruluyor. siyasal bir oluşum olsa doğru olabilir fakat galatasaray siyaset üstüdür. yüzlerce kişinin çalıştığı ve yüzmilyon dolarlarca borcu olan bir kurum siyasi otorite ile uyumlu olmak mecburiyetindedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın