resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 10160
    kendisinin bir dönem efsane başkan olarak yana yakıla geri istendiğini hatırlayınca ne günlerden geçtik dedirten başkan.

    yepyeni stadıyla türk futbol tarihinde yeni bir dönem açacak galatasaray'ın başkanlığını yapmıştır. iyisiyle kötüsüyle 2010'lara koyduğumuz ambargonun mimarlarından olsa da egosu ve bol kepçeden harcamaları ile arkasından gelenlere yönetilmesi güç bir takım bıraktığı yadsınamaz bir gerçek.

    ilk dursun aydın özbek yönetimi zamanlarında taraftar hashtag açıyordu, her yerde adı anılıyordu keşke yeniden başkan olsa şeklinde. zamanla azalarak bitti bu arayış. yönetim dışındayken, sebebinde kendi payının oldukça yüksek olduğu galatasaray'ın zor zamanlarında hiçbir şekilde elini taşın altına koymayışı ile hatırlıyordum kendisini. bugün de sıcak para, borçsuz takım, değerlendirmeye hazır gayrimenkuller ve iskeleti her anlamda sağlam bir futbol takımının üzerine yöneticilik istemesine şaşırmadım açıkçası.

    keşke galatasaray kendisinin büyük pay sahibi olduğu enkazı toplamaya çalışırken ve birkaç milyon euroya muhtaçken, adı hala hayırla anılıyorken ufacık da olsa bir desteğini görmüş olsaydık; galatasaray her anlamda düzlüğe çıkmanın arefesindeyken değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın