resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 4140
    zamanında çaylak entrylerimin sonuncusunu kendisine ayırdığım bizim gibi taraftar olan galatasaray'lı yönetici.

    ayrıca o eleştiri dönemlerinde kendisi için yazdığım bir cümle vardı.

    --- alıntı ---

    benim nazarımda şu eleştirilere denebilecek tek bir şey var

    "kader olmayınca kadir bilinmez."

    --- alıntı ---

    işte şimdi o "kader" tecelli etmiş görünüyor. o zamanlarda bol keseden sıkan taraftarlar şimdi "neden gidiyorsun?" demeye başlamış. bu gözler #yatransferyaistifa başlığı bile gördü. sadece sağ bek ve vecino transferlerindeki hakaretamiz entryleri dün gibi hatırlıyorum. sözlüğün nasıl karıştığını her yerin toz duman olduğunu, kendisi ile birlikte okan buruk'un yetersiz olduğu söylemlerini....

    evet erden timur gider başka biri gelir. fakat buradaki soru şu "ne zaman gelir?". "dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmak" deyimi bütün bu hikayenin özeti aslında. bilmeyenler için anlamı: "insanların bazen daha fazlasını elde etmek isterken sahip oldukları değerli şeyleri göz ardı edebilecekleri ve bu yüzden kaybedebilecekleri anlatılır."

    aile her şeyin önündedir. o yüzden eğer ailesi ile vakit geçirmek istiyorsa yolu açık olsun. asla da baskı yapılmasını istemem. ben kendi adıma herşey için teşekkür ederim daha önce de etmiştim çokça. eğer ailevi nedenlerden dönmek istemiyorsa da ailesi ile mutlu huzurlu sağlıklı uzun ömürler dilerim başkanım.

    yaptıkları için ben minnettarım. son tahlilde ise kendisinin görevi bırakacağını düşünmüyorum. fakat daha arka planda kalmak isteyeceğini tahmin ediyorum.

    edit: bu arada bütün altyapı ve "global scouting" yapısının değişim planlarına da elveda diyebiliriz sanırım. bahsettiğim olay "gala group" yapılanması oluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın