resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 4134
    mevcut yönetim kadrosunda olmayan yönetici.

    bu sefer de yönetim listesinde ismi olacağını düşünmüyorum. mevcuttaki gibi profesyonel olarak sportif aş’de görev alabilir tabii yine.

    ancak göreve devam edeceğini sanmıyorum. aylarca transferler üzerinden taraftarın dahi ağzına geleni söylediği adam da olmasın zaten. ali koç tehdit ederken kim yanındaydı dursun özbek’ten başka, kim çıktı da siz ne yapıyorsunuz dedi? divanda, kongrede çıkıp konuşmak dünyanın en kolay işi ama değil mi?

    yalnızlaştırıldı erden timur, zamanında ali koç fatih terim’e de aynısını yaptı ve kimse dur diyemedi aksine hoşuna gidenler oldu şimdi de erden timur’a yaptı aynısını ve onu da pasifize ederse yeni hedefi okan buruk olacaktır.

    hem transferde hem bilançolarda tarihin en iyi noktasına geldik erden timur sayesinde, galatasaray neredeyse 1 milyar tl kar etti. saha içinde ve dışında olan arkadaşlık ortamına katkısını ise hiç konuşmaya gerek yok. hiç bir zaman ön plana dahi çıkmadı, çıkıp kendini övmedi, icardi, mertens, torreira kimleri getirdi çıkıp tek poz vermedi ve utanmadan bu adama şovmen falan denildi.

    hakkımız yenirken çıkıp masaya yumruğunu vuran da oydu metin öztürkle dursun özbek itidal çağrıları yaparken.

    yıllar sonra galatasaray için çıkarsız bu kadar fayda sağlayan birini bulduk ve şimdi kaybediyoruz, müstehak bize.
App Store'dan indirin Google Play'den alın