• 2
    karagümrük için doğru strateji şu olmalı: bu maçı kazan. sonra türkiye kupasında tur için çabala. sonra galatasaray maçında ya tutarsa diye oyna. sonra gaziantep deplasmanını asıl ligde kalma hedef maçı olarak belirle.

    hoş, 5 mayıs 2024 gaziantep fk hatayspor maçında bir beraberlik gelirse karagümrük bu maçı kazandığında büyük ihtimalle ligde kalır. maalesef.

    bizim bu şartlardan çıkarımız karagümrük'ün bizden hemen önce oynayacağı ts kupa rövanş maçında çabalaması olur. hatta uzatmalara kalsa maç tadından yenmez. bizim maç karagümrük için gözden çıkarılabilir bir maç olur bu durumda. bizim maçta kasacak olsalar da güçleri bir yere kadar yetecek. sonra onlar için asıl final maçı antep deplasmanı olacaktır. tabi 5 mayıs 2024 gaziantep fk hatayspor maçı'ndaki sonuca göre değişebilir bu. final niteliği bile taşımayabilir.

    karagümrük hem ligde kalır hem de kupa alma şansı devam eder. kupayı kazanacak güçte başka bir takım da kalmıyor geriye ts elendikten sonra. avrupa'ya bile gidebilirler.

    ama gönül ister ki bu maçı kaybetsinler. bize de kaybetsinler. antep'e de yenilip alt ligi boylasınlar. ama antep ve/veya hatay, hatta konyaspor'un kıpırdaması gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın