resim
İrfan Can Kahveci
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 2908
    akıllara zarar bir kariyer sezonu geçirmekte olan futbolcu.

    fenerbahçe'nin 2023-24 sezonu, irfan can kahveci olmasaydı muhtemelen en az 2 ay önce sona ererdi. sayısız kez takımını ipten aldı, olmadık anda pek çok iş var etti. penaltı veya düzenli duran top kullanmaksızın sağ açık oyuncusundan 18 gol 12 asistlik bir katkı almak, kağnı gibi bir hücum hattına sahip fenerbahçe için gerçekten büyük lüks. oyunun içinde de bu sezon pek kaybolduğunu görmüyoruz, sürekli kovalıyor ve savunmasına da yardımı eksik etmiyor.

    ben %150'si ile oynadığı için bir yerde sakatlanacağını veya formunu kaybedeceğini düşünüyordum fakat bir şekilde sezonun sonuna kadar kendisini ve takımını getirmeyi başardı. itici bir isim mi? kesinlikle evet. bize karşı takındığı tavırlar hoş mu? kesinlikle hayır. fakat fenerbahçeliler gibi olup da gördüğünü söylememek yakışır mı? kocaman bir hayır.

    takımı belki de ittirme ile iddiasını mayıs ayına kadar taşıdı. futbol anlamında ise irfan'ın çok üstün bir itici güç olduğunu söylemek mümkün. 27 nisan 2024 fenerbahçe beşiktaş maçında 18. dakikada yerli sakatlanınca yabancı sınırından dolayı 2 değişiklik yapmak zorunda kalan bir takımda da yerli olması kıymetini oldukça arttırıyor.

    bize gelme ihtimali olan dönemde de yazmıştım, beğendiğim bir futbolcuydu. sezon sonunda mutlaka talipleri olacaktır. yurt dışına transfer olması cengiz ünder'e 15 milyon euro bayılan fenerbahçe'yi müthiş güçsüzleştirir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın