resim
António Simão Muanza
Takım:Adana Demirspor
Mevki:Ön Libero
Yaş:20
Boy:1.73
Uyruk:Angola
  • 6
    galatasaray taraftarının övgü dolu entrylerini gördükçe; "hocam o kadar değil, o kadar değil hocam" repliğini içimden tekrarladığım adana demirspor'un orta saha oyuncusu.

    26 nisan 2024 adana demirspor galatasaray maçı kerem demirbayın attığı golde ceza sahası içinde yediği çalımın yarısı değil çeyreğini galatasarayda yese olacakları hayal edin. hadi bir pozisyondan futbolcu mu analiz edilir derseniz. lig genelinde oyuncunun defansif istatistiklerini alın sonrada çok eleştirdiğimiz kerem demirbayın istatistikleri ile kıyaslayın ve uçurumu görün. türkiye'de modern futboldaki mücadele kavramı yerine 90 lar futbolundaki teknik kavramı çok sevildiği için oyuncu göze hoş geliyor. ancak maçların %99 luk kısmında top bu oyuncuların ayağında değilken yaptıkları sonucu belirliyor.

    yani kendi seçtiği adıyla " maestro" topsuz oyunda cicaldau'nun hayalet yorumlarına rahmet okutur. futbolu sadece topla oynamayı seven adamında 38 lik mertensin 90 dakika yüksek tempoda pres yapıp koşu attığı yerde yerini bilsin ads de devam etsin
App Store'dan indirin Google Play'den alın