• 522
    youtube gibi platformlarda canavar gibi futbol yorumcuları var. direkt oyunu, kadroyu, saha içini, geleceğe dönük planlamaları konuşuyorlar.

    bunlardan birkaçını getirip program yaptırmak çok zor olmamalı. aynı zamanda ülkenin taraftar profilini de olumlu yönde etkiler.

    erhan seven çıkıyor. aynı zamanda makam sahibi devletin kanalında. diksiyonu bozuk. eğitim almamış. dediği anlaşılmıyor. twitter sohbet oldalarında fenerbahçeyi konuşan deliler gibi yorumlar yapıyor. onlardan tek eksiği canlı yayında küfür edemiyor.

    kaya çilingiroğlu var. fb ezerek şampiyonluk alır demiş biri. şimdi ise galatasaray federasyon, mhk ve bazı yerlerde güçlü. mücadele edemiyorsunuz diyor.

    fatih doğan var. canlı yayında biri şöyle bir şey demişti. galatasaray rashicayı tercih etmedi. acele etmedi. ziyech ve tete transferlerine öncelik verdiye getirdi. fatih doğan ise hemen sözünü kesip hayır tecih etmedi değil, alamadı. bunları karıştırmayın dedi.

    birkaç tane galatasaray taraftarı olduğu bilinen birileri var orda. sus pus oturuyorlar. tabii ki holiganlık yapmasınlar. yakışmaz. lâkin yalan ve iftiraya da cevap verin yahu. taş olsa çatlar. bunlar boyunlarını eğiyor. galatasaray spor kulübünün bir aksiyon alması şart oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın