• 38
    ben de herkes kadar galatasaraylıyım kimse kızmasın.

    evren büker son yıllarda türkiye'nin yetiştirdiği en önemli basketbolculardan biri. hem savunmada hem de hücum da çok iyi işler yapabilen bir basketbolcu. gerektiğinde bu sezon guard bile oynadı. yani bu çocuğu efes'e veya fener'e verseniz ilk beş başlar.

    kazayla sizin takımınıza gelmiş bir basketbolcuyu,hem de takımınızın en iyilerinden birini elinizde tutamıyorsanız, vizyondan falan bahsedemezsiniz.

    kendisi fazla para istediği için sözleşme imzalanmamış.tabii ki isteyecek, hem takımın en iyisi olacaksın hem de zam istemeyeceksin. yok öyle bir şey.

    evren'e kızılacak bir şey yok. zaten galatasaray taraftarının tepkisi oyuncuya değil yönetime, doğrusu da bu zaten.

    ayrıca kendisi 850 bin tl karşılığında medical park trabzonspor ile 2 yıllık anlaşma imzalamıştır. galatasaray'ın kendisine verdiği teklif ile trabzonspor'un verdiği teklif arasında yaklaşık 400-450 bin tl fark varmış.

    yazın dünya şampiyonasında bu çocuk ilk 5 başlarsa kimse şaşırmasın. sonra da biz niye her branşta fenerbahçe'ye yeniliyoruz diye kimse söylenmesin, tabii ki yeniliriz. daha en önemli oyuncunu takımda tutamıyorsun. adnan polat'ın bu sezon basket maçlarına gitmesine gerek yok, zaten bu gidişle ortada takım diye bir şey olmayacak...
App Store'dan indirin Google Play'den alın