• 110
    her yayınını canlı veya sonradan izlediğim youtube kanalı.

    yaz aylarında gündem boşa düşeceği için doğru bilinen yanlışlar gibi bir program yapmalarını rica ediyorum. mesela ilk konu şike süreci olabilir. atilla dilaver gibi sürece hakim birisi ile bu tarz meseleleri derli toplu bir şekilde, kanıtları sunarak enine boyuna inceleyen bir iş yapsalar çok iyi olacağını düşünüyorum. gerekirse yirmişer dakikadan 5-6 bölümlük bir seri de olabilir. elbette çekim programı veya alınacak konukların müsaitliği şusu busu zordur ama hazır 50bin barajını da geçmişken başarabileceklerini düşünüyorum.

    ikinci konu da fenerbahçe'nin 1959 öncesi şampiyonluk hikayeleri, üçüncü konu general harrington kupası olabilir. mehmet özcan, melih şabanoğlu gibi muhtemelen benim isimlerini bilmediğim ama bu konularda daha fazla bilgi sahibi insanlara da ulaşabileceklerinden şüphem yok. programın konusu önceden duyurulursa taraftar da merak ettiklerini sorabilir.

    bu konular takdir edersiniz ki resmi youtube kanalından yapılamayacak işler, zaten resmi kanala da öyle düzenli olacak bi iş düşündüklerini sanmıyorum. kerem övet ve erinç bilican'ın da dediği üzere kanalı, galatasaray taraftarının platformu olarak gördüğüm için böyle bir öneri ile geldim. bu konuda twitter'dan da iletişime geçmeye çalıştım ama sanırım yoğunluktan dolayı dönüş yapmadılar.

    kısa sürede 50bin aboneyi geçtikleri için ayrıca tebrik ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın