• 367
    ben de kendi totemimi anlatayım dün akşam için:) bir süredir fener maçlarında atılan son dakika gollerinden o kadar bunalmıştım ki mental sağlığım için "artık fener maçı izlemeyeceğim" diye kendimi telkin ettim. sonra gerek sözlük gerekse whatsapp grup mesajlarında fenerin skorda dezavantajlı olduğunu görüp dayanamayıp açtığım maçlar oldu ve yine fenerin ittirip kaktırmayla gol atıp kazandığını görünce, kendimde bir gudubetlik olduğunu anladım.

    dün akşamki maçta (bkz: 22 nisan 2024 sivasspor fenerbahçe maçı)hiç beklentisiz ve umursamaz şekilde normal hayatıma devam ettim. saate bile bakmadım televizyonu açtığımda, maç kanalı açıkmış en son. dakika 72 skor 1-1. "acaba?" duygusuyla biraz izleyeyim dedim 7 dakika sonra gol oldu ve lanet ederek maçı kapattım ve telefonun internetini kapatıp uzandım. sonra bir baktım ki 2-2 bitmiş. ve o an dedim ki dünya gözüyle şu fenerin üzüntüsünü canlı canlı deneyimlemek kısmet olmayacak. neyse varsın üzülsünler de ben geç göreyim.

    benim totemim de böyle. %100 işe yarar durumda değil ama, çok işe yarıyor. son 2 senedir fenerin galatasaray ve beşiktaş maçı hariç puan kaybettiği tüm maçları izlemedim. tam tersi izlediğim tüm maçlarını galatasaray maçı hariç kazandılar hatta çoğunda skorda dezavantajlı iken izlemeye başladığımda kazandılar. söz konusu başlığın maçını (bkz: 24 nisan 2023 fenerbahçe istanbulspor maçı) da geçen sene izlememiştim. başarabilirsem bu haftaki beşiktaş maçını da izlemeyeceğim:)
App Store'dan indirin Google Play'den alın