resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 9129
    kendisini eafc24 oyunun ultimate team modunda evolution ile geliştirebilmek için 40 maç yapabilecek kadar severim ama son zamanlarda sahada cem yılmaz'ın fundamentals gösterisinde bahsettiği rebellion - isyankar47 gibi diye bahsettiği çocuk gibi takılıyor.

    isyanı kime neye gerçekten anlamak zor. haksızlığa uğradığını düşünüyor olabilir ki, gerçekten ıslıklanması vs. bence de haksızlık ama sezonun ikinci yarısında* gayet eleştirilebilecek bir formu var.

    ayrıca, skorda gerideyken veya berabereyken acele bir şekilde sürekli gol veya asist yapma çabasını bir nebze anlayabiliyorum da pendikspor maçında* 3-0 öndeyken ve rakibe hiç pozisyon vermiyorken oyuna giriyor, orta sahada gereksiz top kayıpları yapıyor, biri atak oluyor, diğeri de sonunda durap top ile bitiyor ve gol yiyoruz. daha sonra penaltıyı kullanıyor, kaçırıyor, tekrarlanıyor, atıyor ve topa filan tepkiyle vuruyor.

    son zamanlardaki halini kendi de değerlendirse memnun kalmayacaktır bence. 2022-2023 sezonunun sonunda çok olgunlaşmış gibiydi, umarım tekrar mental olarak o seviyeye gelir. değerli bir yetenek kerem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın