resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 9041
    ne yazık ki en sevmediğim kişilik özelliklerinden olan 'kendi bokuyla kavga etmek' ve 'bana hep haksızlık yapılıyor' özelliklerine sahip futbolcu. arkadaş biz de biliyoruz sen her şeyiyle mükemmel bir topçu değilsin. başakşehir döneminde yaşadığın haksızlık sebebiyle gelişimin büyük bir darbe almış. evet herhangi bir kanat oyuncusundan daha çok top kaybediyorsun ama 90 dakika boyunca boşluk arama, doğru koşu ve gol isteğin seni bu takımda değerli kılıyor.

    sezon başından beri önüne düşen her pozisyonda topun altına giriyorsun, topu stadyum dışına gönderiyorsun. taraftar ıslıklayınca da "benim en iyi özelliğim bitiricilik" deyip aklınca alay ediyorsun. antep maçında takımın en kötüsüydün, maç berabere iken taraftarla herhangi bir iletişime girmemen gerekirken yavaş yavaş çıkıp alkış bekliyorsun. ıslıklanınca da surat yapıyorsun.

    3 yıldır senin arkanda oynayan beklerin kariyerleri bitti. eskiden en azından önde baskı yapıyordun şimdi kendini 2. forvete atıp sol kanadı tamamen bekine bırakıyorsun. senin oynamadığın maçlarda bekler rahat bir oh çekiyor.

    ayrıca kafanı da artık futbola vermen lazım. sen birleşmiş milletler iyi niyet elçisi değilsin, cristiano ronaldo da değilsin. önce işini yapacaksın en iyi şekilde. siyasete vs girmek senin işin değil. bak arda turan'ın "faizler insin" açıklamasından sonra kariyeri nereden nereye düşmüş. oralara kafanı yormak yerine topun altına girmemeye çalışacaksın önce.

    sonuç olarak taraftar tarafından seviliyorsun ama sana kızmak isteyenlere kızmaları için başka başka sebepler yaratma. ayrıca git biraz da çizgiden top al, adam geçmeye çalış. illa önüme düşsün vurayım diye ceza sahasında bekleme.
App Store'dan indirin Google Play'den alın