• 6552
    ali koç’un kesinlikle yeniden aday olmaması gerekiyor. sadece kendi kulübünü başarısızlığa mahkûm etmiyor, ülke futbolunu da çıkmaza soktu. bu memleketin insanlarını birbirine düşürüyor.

    twitter sohbet odalarında takımlarını konuşmasını dinledim biraz. bunların yolu yol değil. akıl sağlığını kaybetmişler diyeceğim abartı olmaz.

    akp hükümeti
    devlet iradesi
    derin devlet
    terör örgütleri
    mafya
    yunanistan fetö bağlantısı
    almanya fetö ilişkisi
    iş dünyası

    bütün bu saydıklarım fb için birleşmiş olabilir mi? böyle bir şey mümkün mü? devleti yıkmaya, hükümeti devirmeye çalışan bir örgüt aynı zamanda şunlar da şampiyon olmasın mı diyor?

    türkiye’nin en büyük sermayesi olan ali koç. elinin uzanmadığı yer yok. iktidar ile arası kötü olsa bu kadar büyümesine müsade edilir mi? türkiye pazarı bunların elinde. hâl böyle iken iktidar ve iş dünyası işini gücünü bırakıp bunlar şampiyonluk yaşamasın diye mi uğraşacak?

    ülkeyi tek bir kişi yönetiyorken o kişinin haberi yok, ankara bize karşı yapılanma içinde demek akla mantığa uygun mu?

    bu dış güçler kimi destekliyor? galatasaray, başakşehir, bjk, ts sırayla şampiyonluk yaşamış. bu dış güçler her seferinde kararını mı değiştiriyor? galatasaray bu düzeni sağlıyorsa neden öncelik sırasını başka takımlara veriyor? örneğin başakşehir ilk defa şampiyon oldu. tam da biz zirveden düştükten sonra liderliği aldı. bjk şampiyon oldu. averaj ile verdik şampiyonluğu. ts şampiyon oldu. 13. olduk.

    fb taraftarı çıkılmaz yola girmişler. söyledikleri şeylerin hiçbirinin mantıklı açıklaması yok. fb şampiyon olduğunda cumhuriyet yıkılmayacak. güneş batıdan doğmayacak. herkes hayatına kaldığı yerden devam edecek. koca camia şampiyon olamıyor diye küsüyor.

    buraları okuduklarını düşünmüyorum. okusalar bile bir etkisi olmaz. terör, mafya, hakem vs devam ederler. lâkin şunu söyleyeyim. uyutuluyorlar. başarısızlıklarını örtmek için taraftarları yönlendiriyorlar. böyle bir yönetime ve bu zihniyete mecbur değilsiniz. daha iyisini isteyebilirsiniz. birisi sadece babası zengin diye başınızda olmamalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın