resim
Bülent Uygun
Görev:Teknik Direktör
Takım:Sivasspor
Yaş:52
Uyruk:Türkiye
  • 1228
    kendisi yine maç sonu fenerbahçesini üzmemiş, sezon başından beri sistematik bir şekilde hakemlerin hakkını yediğini ima eden açıklamalarla camiasına selam çakmıştır. hatta bu cümleleri kurarken sinsi bir şekilde beşiktaş, trabzonspor ve fenerbahçe’yi sayıp, özellikle galatasaray’ı saymayarak sanki aleyhimize hiç hata yapılmıyormuş gibi mesaj çakmıştır. neredeyse fenerbahçe’yi yendiği için özür dileyecek kıvamda yaptığı bu açıklamalar, maçı ne kadar istemediği gerçeğinin, ağdalı cümlelerle gizlenmiş en net kanıttır.

    ortada kabak gibi duran bir gerçek var, 22 nisan 2024 sivasspor fenerbahçe maçı’nda maçın hiçbir sekansında fenerbahçeye tehdit oluşturacak baskıyı yapamamış, varlık gösterememiştir. bu ligte yerli bir hakemin asla çağıramayacağı bir pozisyonda, yabancı var hakeminin fenerbahçe aleyhine penaltı incelemesi için var’a son dakikada çağırdığı bir kararla sonuçlanan maçı; istemeyerekte olsa berabere tamamlamıştır. sahada karakter koyan iki oyuncu vardı, ikisi de golü buldu ve puanı zorla söküp aldılar. gerisi hikaye.

    kimse kimseyi yemesin, kimse kimsenin aklıyla alay etmesin.

    bizim kimseye ihtiyacımız yok, kendisine teşekkür etmemize de gerek yok. 5 maçın 5’ini de kazanıp kendi bileğimizin hakkıyla şampiyon olacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın