• 8716
    şöyle travmatik bir günde * dahi hayal dünyasında yaşamaya devam eden camia. kendilerine bu durumu reva gören başkanları bir kahraman edasıyla tekrar aday oluyor, hocası çıkıp taraftarla dalga geçercesine röportajlar yapıyor, yorumcusu, fenomeni hepsi dikkatleri hala başka yerlere çekmeye çalışıyor. daha neler neler...

    ben yönetimine, teknik heyetine, oyuncusuna gram üzülmüyorum da aklı selim taraftarının yaşadığına üzülüyorum bile artık. insanları akıl hastası yaptılar yetmedi, şimdi de koyun gibi gütmeye çalışıyorlar ve başarıyorlar da. taraftarın çoğunluğu buna çanak tutuyor. ortada 10 yıllık bir rezillik varken biri de çıkıp ya bunun sorumluluğu benim özür dilerim demiyor. herkes o kadar egoist ve bencil ki kulüp menfaati dışında her şeyi önemsiyorlar. kendimi yerlerine koyuyorum da kabus gibi.

    şu hayat en çok aklı selim fenerbahçeliye zor hakkaten. kendilerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, tez zamanda başka bir uğraş bulmalarını tavsiye ediyorum. zira bu camidan maalesef hayırlı bir şey çıkmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın