• 477
    sivasspor'un maç boyunca gol yemek için çok çaba sarfettiği ama fb'nin en fazla 2 gol atabildiği maç olmuştur.

    ve sivasspor'un attığı gollerse bireysel ve özellikle ilk gol vuruşu şans golüydü. ilk golde başlangıçta takım arkadaşıyla mücadele ederken topu kaptırmak üzereydiler ama bir şekilde başardı oyuncu ve kötü bir duvar pası organizasyonuyla kaleciyle karşı karşıya kaldı. arkadaki boş adama pas atmak varken ayağına kötü oturan top şansa gol oldu. sonraki de penaltı golü zaten. livakovic'in müdahalesine bakıldı penaltıda ama bence djiku'nun da arkadan bir müdahalesi var gibiydi. ona bakıp penaltı verselerdi kırmızı kart da çıkardı.

    bir şekilde bu maçta ilahi adalet gerçekleşti. nedense başka bir sivasspor maçı aklıma geldi. ama hangi maçtı hatırlamıyorum. samet aybaba başındaydı sivasspor'un. ve golü atınca üzülmüştü. kameralara böyle yansımıştı.

    fb gerçekten çok kötü oynadı. rakip biraz daha organize ve konsantre olsaydı mağlup bile edebilirdi fb'yi.

    bu arada bu maçta uğur çiftçi'nin hali şüpheliydi. hesapları ve telefon görüşmeleri incelenmeli. uğur bu kadar kötü bir futbolcu değil. ama adam rahat pozisyonda fblilere topu kaptırmakta ustaydı bu maçta. hem de karşısında öylece duran fbli oyunculara!

    bir de şans bu ya kasımpaşa maçında bu hakemle olmayan bir penaltıyla 2 puan fazla kazanan fb bu maçta benzer şekilde 2 puan bıraktı.* ama bu sefer penaltı penaltıydı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın