• 1
    gençler eğleniyor muyuz?
    fenerbahçe şampiyon olduğunu sanmış, sahaya inmiş, stadı yakmış falan ehe ehe çok komik falan. ulan amma salak adamlar haa. neyse.

    çok güldük, çok eğlendik de. biz de geri kalmadık hani
    yıldız getirdiğimizi sanmışız, havaalanına inmişiz, sonra yıldızlarımız istanbul gecelerini falan yakmış, şampiyonluk gitmiş, avrupa gitmiş, türkiye kupası gitmiş, şl bileti gitmiş, hâlâ fenerbahçe diyoruz.
    tamam, biz o kadar güzel bir taraftarız ki, kupa, başarı gelir geçer, asalet bize yeter de; asaleti koruyalım be?
    iki yıl önce son haftada kümede kalan antalya haşatını çıkarmış, anadolu'nun en düz takımı eskişehir'den ala ala 1 puan alabilmişsin, şimdinin 2. lig takımı kocaelispor'dan 2 yıl önce kendi evinde 5 yemişsin, avrupa'da azıcık dişli bir takım seni sakız etmiş, bir iki istisna dışında anadolu'nun her şehrinde puan bırakmışsın, ezeli rakibin seni dışarda istisnasız yener olmuşken evinde de elin kolun bağlanır olmuşsun, hâla 10 yıl önceki uefa kupasında, hagi'de, hakan şükür'desin.

    biz bu kadar aciz bir kulüp mü olduk abi? bizi ne hale getirdiler? kaç senedir sakatlıklardan illallah dedik, bir allah'ın kulu da çıkıp neşteri vurmadı o sağlık ekibine? aleyhimize yapılan bariz hakem hataları, biçmeler ve karşı tarafın lehine yapılan hakem hatalar, neden kimse vurmuyor yumruğunu masaya? kaptanını, oyuncunu, hocanı medyanın eline bırakmışsın, neden sahip çıkmıyorsun? yalan haberlerden, yıpratmalardan bıktık, her gün onları mı yalanlayacağız, susuyorsak efendiliğimizden diyorsun, işin ne, efendiliğimiz mi kalmış efendi?! tarihin en iyi kadrosunu kurmuşuz, takım dediğin 4 kişilik mi? ille de futbol demiş, onu da becerememişsin, e diğer branşlar?

    bu taraftar bekler, sana da inanır, hocana da inanır, oyuncuna da inanır. da sen de hiç şu kulübü koru be.. kandırmayın bizi yıldızz getirdik, süpper takım kurduk, ekonomik atılımlar falan çok iyi diye.. hesap sormayacağımızı mı sanıyorsunuz?

    o beş on kuruşa bağırttırdığınız, havalimanlarına akıttığınız abiler sormaz da biz sorarız. senede üç dört maça ancak gelen, gs store'u sadece forma almak için kullanan, gsbonus'u, gsmobile'ı, kombinesi bile olmayan ben sorarım hesap. ben hayatımı bu takıma endekslediysem, yarın öbür tarafta yapışırım yakana. benim için galasaray, rivadaki arazi, milyon dolarlık transferler, seyrantepe'deki kompleks değil çünkü, ben seneler önce parken stadı'ndaki, trabzon'daki, 3 hafta önce sami yen'deki bursa maçının galatasaray'ının şerefinin, onurunun, mücadelesinin peşindeyim.

    sen ona sahip çıkmazsan, yakana yapışırım.

    ve sen galatasaray taraftarı kardeşim, bırak onu bunu, biz bize bakalım. oldu bitti eğlendik, eğlendik de unuttuk mu, unutacak mıyız? unutma!

    senin takımını beş paralık lağım ağızlı adamların diline düşürdüler, senin takımına sahip çıkmadılar. sen her şeyi unut, bunu unutma. hesap sor!
App Store'dan indirin Google Play'den alın