resim
Berkan İsmail Kutlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:26
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 3719
    3 aralık 2022 galatasaray rayo vallecano maçında radamel falcao'ya üçlü çektirilirken ıslıklanan futbolcumuz.

    kiralık gittiği italya macerasından dönüşüyle birlikte yeniden çok kıymetli rotasyon dakikaları alıyor ve takımımızın elini müthiş rahatlatıyor. tanımda bu şekilde belirtmemin sebebi hafızaları tazelemek. galatasaray tribününü ve taraftarının milyon tane iyi özelliğini saymak kolay fakat iş sıkıntıları konuşmaya gelince pek ilgisiziz.

    yerli oyuncular, yıldız olmayan görev oyuncuları, teknik yeteneği ile öne çıkmayan oyuncular için işler tökezlediği anda cehennem gibi bir kulübüz. buna son yıllarda, 'vasata tahammülümüz yok' şeklinde saçma sapan da bir kulp uyduruldu. liverpool'un, real madrid'in kendi seviyesine göre vasat oyunculara tahammül ettiği ve hatta müthiş verim alarak üzerine hanedanlıklar inşa ettiği vasat oyunculara bir bizim tahammülümüz yok.

    bir futbol takımında ortalama 20-25 oyuncu görev alır. bu 25 oyuncunuzun 15 tanesi kulüp seviyesine göre vasat-vasatın üstü, 1-2 tanesi de star ise yatıp kalkıp şükretmek lazım. berkan müthiş bir dinamo, temposu inanılmaz. çok çalışkan, profesyonel ve müthiş bir takımdaş. takımın içerisinde berkan'la iletişimi, ilişkisi iyi olmayan isim var mıdır bilmiyorum. yerli, maaş yükü olmayan, aidiyeti yüksek, en kötü sezonda da en iyi sezonda da sahaya canını bırakarak oynayan bir oyuncumuz. bugün hak ettiği övgüleri aldığını görmek güzelse de birkaç maç tökezlediği anda aynı durumun tekrar yaşanacağını bilmekten dolayı çok üzülüyorum.

    galatasaray taraftarının belki de en kötü özelliği beklentiyi doğru ayarlayamamak. bunu her anlamda görürsünüz. avrupa maceralarında bir tur atladığımız anda kupa senaryoları yazılır, 2 maç iyi oynayan oyuncuya devasa bedeller biçilir, 2 maç kötü oynayan oyuncu için ise idam sehpası kurulur. futbol bu kadar sabırsızlığı kaldırabilen bir spor değil. bizim mayıs ayına yarışta girdiğimiz her sezonu şampiyon bitirmemizle yarıştan koptuğumuzda tepetaklak olmamızı sağlayan sebep aynı. umarım daha da gelişiriz bu konuda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın