• 3403
    "hazırlıksız yakalandık"

    fenerbahçe'nin trabzonspor'la 1-1 berabere kalmasının ardından, bursaspor'un şampiyon olmasıyla, derin bir sessizliğe bürünen türk spor basını yasta.
    kendilerini temsilen yetkili kişiler tarafından oluşturulmuş heyet, bugün yaptıkları basın açıklamasında önemli anektodlarda bulundu. bütün planlarını fenerbahçe'nin şampiyonluğu üzerine yaptıklarını belirten heyet sözcüsü süleyman bulbudak, büyük bir şok yaşadıklarını kaydetti.
    bulbudak: "bütün manşetlerimizi hazırlamıştık, tirajımızı hesaplamıştık. oldu mu şimdi bu? çok şaşkın haldeyiz, hazırlıksız yakalandık" dedi. fenerbahçe - trabzonspor maçının son düdüğüyle birlikle ne yapacaklarını şaşırdıklarını söyleyen bulbudak: "manşetler üstüne çok fazla kafa patlatamadığımızdan 'şampiyon bursa' yazdık gitti" açıklamasında bulundu.

    "hiç değilse anons skandalı yaşandı"

    herkesin ekmek parası derdinde olduğunu, nasıl işlerine geliyorsa öyle yazdıklarını da belirtmekten geri kalmayan bulbudak anons sıkandalına da değindi. böyle bir olayın yazıp çizmek için çok yerinde bir skandal olduğunu ifade eden bulbudak, "binlerce taraftar sahaya akıp şampiyon olmuşçasına sevinmeye başlayınca içimiz rahatladı. bunlar güzel şeyler.." dedi.

    "çalışma alanlarımızı genişlettik"

    fenerbahçe'nin şampiyonluğu kaybetmesinin ardından sarı lacivertli taraftarlardan ilgi görmeyeceklerini çok iyi bildiklerini vurgulayan bulbudak son olarak şunları kaydetti: " artık maalesef ki sportif olaylara yönelmek bize prim getirmeyecek. tek umudumuz 'nisan mayıs ayları, gevşer gönül yayları' oldu. havalarında ısınmasıyla tatil bölgelerinde manita yapan futbolcuları görüntüleyeceğiz. muhabirlerimiz çalışma alanlarını genişletti. kim kimle nerede ne yapmış yazacağız. şu an magazin servisiyle görüşmelerimiz sürüyor. koordineli çalışmak yerine birleşme teklifinde bulunduk. ufak pürüzler hariç prensipte anlaştık. ne yapalım yani, birileri aldıkça biz de ne olsa yazıyoruz. valla biz daha iyisini yazana kadar da en iyisi bu" diyerek sözlerine son noktayı koydu.

    (bkz: türk spor basını)
App Store'dan indirin Google Play'den alın