• 55
    kendince zeki ama bir kaç dakika izleyince ne kadar vasıfsız olduğu anlaşılan, aklınca sürekli algı manipülasyonu yapmaya çalışan zat. “fenerbahçe bir insan olsa nasıl olurdu?” sorusunun cevabı olabilecek insanlardan sadece biri.

    şimdi bu vatandaş, sezonun* başlarında, fenerbahçe ne idüğü belirsiz avrupa takımlarına ve şu an küme düşme potasında debelenen, yeni kurulmuş kadrosuyla daha ne oynadığını kendisi bile bilmeyen* anadolu takımlarına karşı, 200 küsür milyon euro’luk hazır ve muhtemelen sezon sonu düşünülmeden yükleme yapılmış kadrosuyla art arda galibiyetler alınca halüsinasyona kapıldı ve avrupa’nın 65. sıradan sonraki takımlarından oluşan konferans kupası’nı alabileceğini düşündü. başta dediğimiz gibi kendince zeki ya hemen “galatasaray’ın aldığı uefa kupası 3. kupaydı, konferans da 3. kupa yani aslında aynı klasmanda mücadele ediyoruz.” manipülasyonuna başladı. tabi bunu sadece hitap ettiği 3. sınıf zeka grupları yiyebilirdi ve hemen eşlik etmeye başladılar. aklınca olur da fener konferansı alırsa galatasaray’ın başarısıyla eşit demenin yolunu yapmaya başladılar. bu deli zırvasıyla bir süre beyin ütülediler.

    https://x.com/...5Eke1nK4tUDEIh5xA3mg

    şimdi gelelim günümüze. başka hiçbir sebep olmasa dahi fenerbahçe’nin 2023-2024 uefa konferans ligi çeyrek finalinde olympiakos’a elenmesi sırf bu yüzden bile fevkalade oldu. düşünsenize imkansız gerçekleşmiş ve fenerbahçe konferans ligi şampiyonu olmuş. daha ön elemeler ve gruplarda, türkiye cumhuriyeti vatandaşlarının %80-90’ının adını ilk kez duyduğu takımları yenerken böyle saçmalayan, gerçeklik algısını tamamen yitirmiş bu yalan tarih yazıcıları ne kafa beyin ütülerdi. neyse ki deli zırvaları feridun abinin seks hikayeleri tadında kaldı da bir ömür boyu maruz kalmaktan kurtulduk.

    ayrıca murat’ım, harbiden inandın mı konferans’ı kazanacağına sen? umutlandın mı? manipüle mi edecektin bizi? yerim seni. kıyamam.

    ha unutmadan, şimdi de “fenerbahçe’nin sami yen’de can güvenliği yok, 100 kişilik timle gitmesi lazım oraya.” falan diye aklınca manipülasyon sıçmaya başlamış. ulan uslanmıyor da.
App Store'dan indirin Google Play'den alın