• 78
    fahiş bir şekilde doğu 112 için 70.000 tl vererek kombinemi yeniledim. evet, sonuçta serbest piyasa almasaydın denebilir, diyenler haklı olur. ancak bu fiyatlara çıktığımıza göre kulübün bazı konularda çok daha hassas olarak doğru hizmeti taraftarlarına vermesi gerekiyor. doğru hizmet, iyi hizmet talebinden kastım tiyatro seyircisi olmak istemek değil.

    ilk olarak şu anki ekonomik şartlarda taksite vade farksız bir teklif beklemek mümkün değil. ancak gsbonus’u olanlara da bir zahmet daha düşük faizden vade farkı işletilmeliydi.

    ikinci olarak yer değişikliği yapacak taraftarın sadece fiziken başvuru yapabilmesi. koskoca istanbul’da biri mesai günü olmak üzere (yanlış hatırlamıyorsam 3-4 mayıs’tı) stada beklemek ayıp. insanlar gece 3’te 4’te sıraya girmekten bahsediyorlar. ben kombine için neden 1980 yılıymış gibi geceden kuyrukta bekleyeyim?

    üçüncüsü kategorizasyon. daha doğrusu satış yaparken net kategorilerin olması ancak maçlarda kimsenin yerine oturmaması. ben mecbur muyum kardeşim her maç koltuğumdan insan kaldırmaya? bu sorun özellikle de enine ortadan ikiye bölünmüş doğu ve batı üstte büyük sorun. kimse 30.000 tl’lik kombine almıyor, 26.000 alıp, önlerde izliyor maçını.

    son olarak da stadyumun içindeki restoranlar. dandik dundik sandviçlere, köftelere, çaylara istenen fahiş fiyatlar. maç bitince de bir tane açık yer bulamazsın.

    bunları istemek tiyatro seyircisi olmak istemek değil, hakkını aramak istemek diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın