resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 6233
    başkanlığının ilk dönemlerinde hayal satıp, bir konuşma esnasında kendisine bir taraftarın "ersun yanal'ı istiyoruz" söylemi neticesinde "sen benim hayal ettiğim fenerbahçe'yi anlayamamışsın demişti. iş bu ali koç takımının başına ersun yanal'ı da getirdi. yetmedi bir kere denedikten sonra gönderdiği ismail kartal'ı döndü dolaştı yine getirdi. görünen o ki son çalıştığı teknik direktör de o olacak. isim olsun diye phillip cocu'yu getirdi, arkasına teneke bağlayarak yolladılar.
    biz yapsak yıllarca arkamızdan basının malzeme yapacağı adil rami, yassine benzia, mesut özil, nazım sangare gibi oyuncular bu adam başkanlığında alındı. bizim ara ara dillendirdiğimiz "keşke gelse felipe melo 1 sene daha oynasa" durumunu bu adam bekleri için yaptı. arkasından sövdükleri caner erkin ve gökhan gönül'e taraftarın tamah etmesini sağladı.
    bu beyefendi kendi taraftarının üzerine tribünden çivileme atladı, pazar esnafı gibi eline megafon aldı açıklama yaptı. başarısızlık başarısızlık üzerine gelince de, kendilerinin arkasından iş çevrildiği yalanı, 1959 yılı öncesi şampiyonluk yalanları, yıldız savaşları gibi yalan dolan işlerle kendi destekçilerini ayakta uyutmaya çalıştı.
    sonuç olarak gerçekten de onun hayal ettiği fenerbahçe'yi kimse anlayamazdı, anlayamadı da.
    fenerbahçe'nin başından ayrılmasını istemediğimiz "büyük başkan"*
App Store'dan indirin Google Play'den alın