• 261
    10 seneden fazla tff başkanı olmaya çalışan rizeli fenerli yönetici.

    rıdvan dilmen’in “ önümüzdeki 2-3 sene peşpeşe fb şampiyonluğu gelebilir” lafının altında kendisinin olası başkanlığı vardır. hatta ligler bitmeden evvel seçimleri öne alıp s.y. ‘yı seçtirmek istiyorlar.

    ama kendisinin başkan olmasında bazı sorunlar vardır:

    1-) kendilerine göre temel hedefler “fener’in şampiyon yapılıp galatasaray’ın artık şampiyon olmamasıdır . “ halbuki esas hedef türk futbolunun uluslararası başarılı olup artı döviz girdisi yaratıp kulüplerin borç ihtiyacının azaltılmasıdır. dünya 3.sü türk milli takım ve uefa şampiyonu galatasaraylı günlerden, şimdiki kötü seviyelere inilmiştir. bu bir başarısızlıktır. son belediye seçimlerinde de görüldüğü gibi somut başarısızlıklar artık sandıkta cezalandırılıyor. servet yardımcı istanbul rizeli ağırlıklı fenerli gurubundadır. ama ankara külliye’nin kurmayları ekonomik realiteleri her şeyin üstünde artık empoze etmeye başladılar. dışarıya iyi bedellerle futbolcu yollayan galatasaray’ın önünü haksızca kesip feneri zorla, haksızca şampiyon yaptırmak hem türk futbolunu dibe çeker, hem de ekonomik zarar yaratır.

    2-) zannedilenin aksine fb için başkan tercihleri ali koç değildir. ali koç, fb’nin olası şampiyonluğunu medya ve para gücüyle tamamen kendine maledip kredinin tamamını toplar. hatta uğur dündar gibi yanındakilerle “akp’ye rağmen” propogandası da olasıdır. yardımcı, ancak ali koç giderse, tff başkanı olmayı tercih eder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın