resim
Oğuz Aydın
Takım:Alanyaspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:23
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 107
    berkan kutluyu bile 4 milyona vermiş alanyaspor’un en az 5-6 milyon istemesi normal. oğuz’un diğer artısıda şl listesinde yabancı oyuncudan yer kaplamaması yanılmıyorsam berkan’ın aksine.

    ayrıca ligde en fazla büyük şans yaratan 2. oyuncu oğuz. ilk sırada tadic var ama tadic’in süresi oğuzdan daha fazla. bu kadar fazla büyük şans yaratan oyuncuyu neden ön taraftan alıp beke koyalım ki? sırf fizikli diye mi?

    pozisyon almayı bilmeyen oyuncuyu bence beke koymak riskli. mesela barış alper sağ bek oynadığında çok kötü oynuyor. bu eksikliğini hızıyla kapatabilsede bazen yinede riskli bir hamle.

    ayrıca bu kadar yaratıcı bir kanat oyuncusu olmasa derdim ki beke koyalım git gel yapar. mertensten bile daha fazla büyük şans yaratmış bir oyuncu gelirse kanat alternatifi olur.

    bu arada ligde ihtiyaç olduğunda tabiiki sağ bekide kotarır fakat seneye şl seviyesinde bence boey tarzı defansif yönü daha kuvvetli bir beke ihtiyacımız var çünkü köhn çok ofansif bir bek.

    neyse ben kendisini almaya çalışırsak zaten ucuza kapatabileceğimizi sanmıyorum. ayrıca fbjk’de sulanacaktır kendisine. en kötü yunus akgün’ü yedeğe koyar + altyapı kontenjanından yazıdırırız.

    oğuz gelirse iyi olur ama gelmezsede kendi bilir. gelirse şampiyonluk yaşar gelmezse şampiyonluk izler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın