• 50
    bakın burada 2017-2018 sezonu kombine genel satış fiyatları var. yenileme değil genel satış:

    https://www.galatasaray.org/...i-devam-ediyor/35903

    fotoğrafta ndiaye belhanda gomis vs var. o sezon kurulan kadroyu hatırlarsınız. bu sezonki kadrodan ucuz değildi. euro kuru o tarihte 4 bile değil 3.90 falan. lakin 4'den hesaplarsak:

    kuzey üst 150 euro
    kuzey alt 175 euro
    doğu batı üst 250 euro
    en pahalı kombine ise 1125 euro ediyordu.

    bundan tam 7 yıl sonra bu sezon kombine yenileme fiyatları ise şöyle:

    https://www.galatasaray.org/...onemi-basliyor/55386

    kuzey üst yani en ucuz kombine 345 euro
    kuzey güney alt 390 euro
    doğu batı üst 870 euro
    en pahalı kombine ise 2610 euro.

    euro bazında kombineler kale arkalarında 2.5 kat, doğu batı üstte 3 kattan fazla zamlanmış. en pahalı kombine yine 2 kattan fazla.

    takım giderleri euro, gelirler tl diyen sayın yöneticiler bu tabloyu nasıl açıklayacaklar?

    o gün de transfer harcaması bugün ile çok paraleldi, o gün de maaş gideri yine bugün ile neredeyse aynıydı? üstelik söylemek gerekir ki o gün kulüp başkanımız da aynıydı. evet hayat pahalandı, ancak kulübün giderleri neredeyse sabitken bize tl bazında 15-20 kat, euro bazında 2-3 kat zam yaparak ne demeye çalışıyorlar?

    tribüne çok zengin adamlar mı gelsin demek istiyorlar? icardi'yi sevip statta aşkın olayım söylemek o sen olsan bari söylemekten daha pahalı mı demek istiyorlar? yoksa bankalar birliği anlaşmasından kulübü bizzat taraftar mı çıkarmak zorunda? (şampiyonlar ligi diyen olursa bozuşuruz söyleyeyim, keza gideceğimizin garantisi yok. garanti görenler de girsin 2018-2019 sezonu euro kuruna ve kombine fiyatlarına baksın. değişen bir şey yok. dursun özbek her iki yılda da başkan olduğu için bu yılları seçtim. son 2 yılı çıkardığımızda her sezon fiyatlar euro bazında aşağı yukarı aynı)

    girmesi ayrı çıkması ayrı dert olan mabedimize severek geliyoruz, takımımızla rakibin üstüne binip, galibiyeti takımımızla kutluyoruz. yaklaşık 15 senedir tribünlerdeyim, galatasaray'a hem para harcamayı hem de emek vermeyi çok seviyorum. ancak benim ve ben gibilerin üstüne binilmesini de kabullenemiyorum. kusura bakmasınlar galatasaray taraftarı hem çok cefakar hem de çok verimli. bu fiyatları bence hak etmiyor.

    benden 3-5 bin lira fazla almayı kovalayacağınıza önce emre kılınç'ın bonservisinden 3-5 lira koparmaya çalışın, yarın aleyhinize konuşacak başkanlara bedava topçu vermeyin.

    yine de sıkıntı yok, ben ömrümü vermişim, vermeye de şüphesiz devam edeceğim. bu sayın yöneticilerime sadece ince bir sitemdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın