resim
Ufuk Ceylan
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.94
Uyruk:Türkiye
  • 243
    bence şans bulamaması ve galatasaray'ın son iki sezonda kalesinde yaşadığı sorunlarda en büyük sorumlu nezih boloğlu'dur. bunun nedeni ise benim bildiğim kadarıyla (ki yanlış biliyorsam düzeltin) bir takımda kaleci seçimlerinde teknik direktörden ziyade kaleci antrenörleri etkilidir. fatih terim ve lucescu zamanlarında sıkça şans bulan mehmet bölükbaşı ve kerem inan'ı hatırlıyoruz. bu noktada ise nezih boloğlu ve eser hoca arasındaki fark ortaya çıkıyor bence.

    ayrıca galatasaray'da kaleciler eser hocadan beri aşama kaydedememektedir, devamlı yerlerinde saymaktadırlar. mondragon ilk geldiği zaman yan toplarda zaafiyetler gösterirken yaklaşık 6 ay sonrasında bu sorununu gidermiş ve bildiğimiz mondragon olmuştur. ancak ben nezih hoca zamanında böyle bir gelişim görmedim hiçbir kalecimizde. bunun en canlı örneği de aykut'tur sanırım. zira ilk geldiğinde gelecek vaadeden kalecimiz aykut'un halen gelecek vaadetmeside bundandır.

    bu argümanlar ışığında bence nezih hoca form düşüklükleri zamanında bile risk almaktan kaçınan yapısıyla bence galatasaray'a zarar vermektedir. galatasaray sağlık heyeti bu kadar ağır eleştirilirken (haklı olarak tabi) kaleci sorunundan dolayı nezih hocanın gündeme hiç gelmemesi tarafımdan şaşkınlıkla karşılanmaktadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın