• 6538
    puan kaybetmeyen; defansif anlamda duvar ören ve en arkada muslera ile güven veren, orta sahada sakatlık yaşamadan ve ileri uçlarda çoklu seçenekleriyle oynayan; strateji bilen okan buruk’ça oynatılan galatasaray’ımızı gördükçe ümitleri kesilen rakip takım taraftarı.

    beklemeyin. o gemi gelmez. serdar ali çelikler’in bir sözü var: “galatasaray ile son 5-6 haftaya kafa kafaya girersen, galatasaray’ın dinamikleri öyle bir devreye girer ki. hem de nasıl kenetlenir”

    burayı okuyan rakip taraftarların tamamına yazıyorum bunu da: bakınız galatasaray olarak biz bu yollardan çok geçtik. bu yolları çok iyi biliriz. bırakın 2 puan önde olmayı 3 puan da geride olalım. farketmez. ali sami yen’de bu sezon bizi yenen tek takım var bayern münchen. ya bayern’den daha iyi bir takımsınızdır, gelir kazanırsınız ki birşey demeyiz yada ‘mayısların neden galatasaray’ın’ olduğunu canlı izleyebilirsiniz.

    galatasaray’ım dışında bayern münchen’den yeryüzünde iyi olan takım varsa -bence yok da işte- şampiyonlar ligi finallerinde mücadele ediyorlar.

    karnımız aç, çok geç kalmayın. aslan’ın galibiyete ihtiyacı var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın