• 35
    ligin 33. hafta maçı.

    averaj hesabı yapan arkadaşları da anlıyorum, travmatik bir hikaye yaşadık uzun olmayan bir zaman önce. ancak averaj hesabının yapılması için fenerbahçe maçı da dahili bizim iki beraberlik almamız, fenerbahçenin de bizim dışımızdaki tüm maçları kazanması gerekiyor. bu olabilir mi, mümkün tabii. ancak fenerbahçe zaten ligin son haftası içeride istanbulspora karşı oynayacak. biz ise moral bozukluğu ile (arenada beraberlik ile liderliği kaptırdığını düşünerek) konya deplasmanına gideceğiz. yani demem o ki, biz son haftaya averajla önde girsek bile iç sahada küme düşmüş bir istanbulspora karşı fenerbahçenin averajı alma ihtimali çok daha yüksek. bu nedenle fenerbahçe maçına kadar her maçı kazanma parolası ile çıkalım. gerisi gelecektir.

    maça gelirsek, pendik ligde 19. sırada ve puanı 30. karagümrük 30, antep 31, hatay 33 puanda. bunların bir tık üstünde konya 36, ankaragücü ve kayseri 37'şer puanda. çok ekstra bir durum olmadıkça ben pendik ve karagümrük'ün düşeceğini öngörüyorum. zaten pendik'in sonraki fikstürü de şu şekilde: kayseri-antalya-rize-ankara-antep. maç tabii bizim için zor olacak, zira büyük takımlara ters gelen bir oyunu var. artı ligin ilk döneminde de yine hakim'in ikinci yarı oyuna girmesiyle maçı çözdük.

    benim takımdan beklentim, ilk yarıda 2-0'ı yakalayıp fişi çekmek. eğer bir beraberlik hakkımız varsa onu da bu maçta kullanmayı hiç ama hiç istemem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın