• 32
    pendikspor'a saygı duymak konusunda hepimiz hemfikiriz. bulunduğu konuma bakıp aldanmamak gerekiyor. ancak artık ligde de son virajı dönüyoruz. 4 yıl önce tek golle şampiyonluk kaptırdık. travmaya dönüştürmedik bunu; ama tekrarını da yaşamamak için gerekeni yapmamız gerekiyor.

    kalan maçlarımıza baktığımızda da artık bu averaj farkını kapatıp olası bir puan eşitliği durumunda dezavantajlı duruma düşmemek için pendikspor maçı ideal duruyor. doğru bir 11 ile sahaya çıkıp şampiyonluk modunu açmış galatasaray gibi arzulu, istekli oynarsak zaten sonuç da gelecektir.

    sonraki maçlarımız iç sahadaki pendik maçından çok da rahat olmayacaktır. stres faktörü de yükselecektir. o nedenle mevcut averaj farkını gidermeye kararlı bir takım görmeyi umuyorum.

    bundan kastım, deli danalar gibi saldıran, geride boşluklar veren bir galatasaray değil. ancak doğru tercihler kritik olacaktır. aurier yerine kaan görmek istiyorum. aktürkoğlu formsuz bir dönemden geçiyorsa, ki olabilir, onu kazanmaya çalışacağımız maç bu olmamalı. oyunun ikinci yarısında jogging yapan ndombele yerine eyüp görmek istiyorum. özetle ne alacağımızı net olarak bildiğimiz isimlerle yola devam etmemiz gereken bir 90 dakika olacak. oyunun 90 dakikasına yayılan bir pres oyunu ve rakibini forse eden bir galatasaray görmek istiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın