• 20
    (bkz: biz maç satacak kadar orospu çocuğu muyuz) vecizesinin sahibi ile delikanlı, erkek, müslüman ve raporlu bireyin maçı.

    suyun karşı tarafındaki kör kavim khalkedon’un sözümona gözü açık militanları, bizim maçlarımızdan önce en dar açıdan rakibimize yatma, satma gibi imalarla baskı oluşturuyorlar. neredeyse hayatında bir kez florya metrobüs durağında akbil basan insanı bile galatasaray için kariyerini, şerefini ve geleceğini satabilecek derecede gözü dönmüş alçak insanlar gibi gösteriyorlar*. bunun en son örneği aytaç kara’ydı. kasımpaşa - galatasaray maçından önce ropörtaja eleman gönderip “bu maçta galatasaray’a yatacak mısın?” dedirtecek kadar ileri giderek yaptılar bunu hem de. işte mevzubahis ithamların en hak edeni, en üzerine yakışanı ve bundan da katre hicap duymayan şahıs sivasspor’un başında.

    bizim galatasaray taraftarı, yorumcusu, influencer’ı, fenomeni, yazarı, çizeri vs. olarak maç gününe kadar bunu davulla zurnayla duyurmamız gerekiyor. ortada hiçbir şey yokken herkesi aymazca itham edenlerin karşısında maalesef aleni vak’alarda bile çok sessiz kalıyoruz. bakın, beyimiz açık açık yatacağını itiraf ediyor, “sivasspor kümede kalmayı garantiledi.” diye müjde veriyor. yahu senin ligin 4.sü ile aranda sadece 4 puan fark var ve mevcut form durumlarına bakacak olursak 2 maçta bir anda kendini avrupa potasında bulabilirsin ama senin derdin ekmek yediğin yere en iyisini vermek değil, ekmek yediğin kümesin kapısını tilkiye açık bırakmak.

    neyse sözün özü, fenerbahçe’ye fenerbahçe’de hocalık yapmadan en çok katkıyı veren bülent uygun’un yine pas geçmeden +3 puan ve +bir kaç averaj yazdıracağı maçtır. takımının avrupa kupalarına katılma ihtimali de iki hafta sonra galatasaray’la oynayacağı zaman aklına gelecektir.

    ayrıca hep aklıma gelen şeyi de ekleyeyim; şayet 2020-2021 sezonunda sivasspor’un başında bülent uygun olsaydı bugün fenerbahçe’nin 20 şampiyonluğu vardı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın