• 132
    konsantrasyon.
    maçın ne skorunu tahmin edebiliyorum ne oynayacağımız oyunu. alanya kadro olarak yanımıza yaklaşacak kalitede değil. ancak gel gelelim herkes bir endişe içinde. neden böyle?
    çok basit bir soru ve cevabı da o kadar basit. türk futbolunun içine eden hakemler ve tff yüzünden herkes endişe içinde. yani şu maçı su gibi akıtacak bir hakem yok ne yazık ki. şampiyonluk rakibinin bebek gibi sırtı pışpışlanarak gazı çıkarılırken biz ateşler içinde pusette terk edilmiş gibiyiz.
    okan hoca ve ekibine güvenim tam. ne yapıp edip ilk golü biz atmalıyız. alanya'nın bence en tehlikeli yeri orta saha göbek. kalabalık ve fizikli oyuncu grubu var. ancak oyun tarzları komple geçiş üzerine. 2 kanat forveti hızlı. biz de buna göre oynamalıyız. gerekirse beklerimizin biri çıkmayacak. üçlü kalmaya özen göstermeliyiz geride.
    son zamanlarda dikkat çekici bir duran top becerimiz var. bunu kullanmamız gerekir. ne kadar erken gole gittik o kadar erken koparabileceğimiz bir maça dönüşür. hakeme de fırsat vermeden süpürmeliyiz.
    son 7.
    muslera
    kaan sanchez nelsson köhn
    torreira kerem d.
    ziyech mertens barış
    icardi
App Store'dan indirin Google Play'den alın