• 25
    ön edit: açıklama yapma ihtiyacı hissettim. aşağıda bahsettiğim olay sezon başı kendisi daçka'nın koçuyken cereyan eden bir hadise, kendimce dile getirmiştim o dönem: (bkz: türk basketbolu/#3742352) - alttaki girinin bu bilgi doğrultusunda ele alınması rica ederim.

    ***

    --- alıntı ---

    "her şey çok fazla, çok zor, çok uzun, dinlenmeliyiz, neden bu kadar ağırlık kaldırıyoruz, kilolar kimin umrunda?" moduna giriyorlar. sezon başlangıcına fazla kiloyla gelseler kimin umurunda oluyor?

    eğer altı yabancı olursa yerli oyuncular kontratları, paraları ve sezonları için daha çok savaşmak zorunda oluyor. böylece bütün yazlarını bodrum ve çeşme’de geçirmezler. belki de biraz erken takıma gelip antrenörlerle fiziksel çalışmalar yaparlar.

    --- alıntı ---

    ilgili nokta atış açıklamaların ve tespitlerin sahibi dusan alimpijevic'i eleştirerek dusan'ın türk oyunculara "hakaret ettiğini" söyleyen ve türk oyuncuların arkasında duran koç.

    https://twitter.com/.../1708518480578744703

    kendisinin galatasaray'la başarılı olacağına inanmıyorum.

    ümit ederim yeni sezona kendisiyle başlamayız ve populist yaklaşımlara uzak, dusan hoca gibi realiteyi görebilen bir basketbol adamıyla yola çıkarız. yakup hocanın bakış açısının galatasaray'ın sporu ele alış perspektifiyle uyuştuğuna inanmıyorum, evlatçılıktan yeteri kadar bıktık ve çektik, bir yenisine gerek yok.

    ahbap çavuş ilişkilerine, menajerlere ve menajer önerisi oyunculara uzak güzel günler görmek dileğiyle...
App Store'dan indirin Google Play'den alın